Снимка архивИзминаха 12 години без Пламен Христов, и по този повод

...
Снимка архивИзминаха 12 години без Пламен Христов, и по този повод
Коментари Харесай

Изминаха 12 години без Пламен Христов

Снимка архив

Изминаха 12 години без Пламен Христов, и по този мотив през днешния ден близки, другари и някогашни негови съотборници в Черно море и Спартак уважиха паметта му на гроба му в Старите варненски гробища.

Неповторимият шоумен, плейбой и футболист умря на 6 август 2009-а година на 60-годишна възраст. Пламен Христов бе един от правилните другари на Христо Стоичков, Георги Хаджи и Красимир Балъков, а другите му пристрастености бяха туризма и музиката.

С микрофон в ръка той бе обаятелен, също както с топка в краката на терена.

„ Пламен нямаше шанс да живее дълго, само че през късия си живот реализира толкоз, колкото някои хора няма да създадат за три живота. Няма кореняк варненец, който да не го познава или да е чувал за него. Винаги ще помним тънкото му възприятие за комизъм, непродажаемата усмивка и другарската отдаденост. Той бе душата на всяка компания, а към този момент десета година е подобен и на небето ”, споделят за Пепи приятелите му.

Бившият му съотборник в Черно море Кеворк Тахмисян пък добави: " Като юноши за нас Пепи бе Пол Хърст, така като стилът му на игра бе подобен с този на великия англичанин, който стана международен първенец през 1966 година. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР